REAL TECHNIQUES MIRACLE COMPLEXION SPONGE

collage_svampvask2

Jeg har brukt sminkesvampen min flittig den siste tiden. I går tenkte jeg at det var på tide å gi det en vask. Svampen skal egentlig vaskes etter hver 2-3 bruk, men så flink er jeg nok dessverre ikke. Jeg tenker dog å gjøre det til en vane å vaske den en gang i uken.

For noen uker tilbake publiserte Rina et innlegg med en «How To» video om vask av svampen. Hun skrev at sjampo ikke fungerer for å få den ren, men at Zalo og olivenolje er den perfekte kombinasjonen for å få et rent resultat. På bildet over ser du hvordan svampen min så ut før og etter vask. Ganske stor forskjell sant? Sjekk ut innlegget og videoen til Rina her.

egg

Jeg har forresten fått meg nytt design her på bloggen, takket være flinke Rina. Ble det ikke fint?