CONTOUR AND DEFINE YOUR CHEEKS

blush

Jeg har blitt en ekte Real Techniques fan! I likhet med de andre kostene jeg har kjøpt fra merket er jeg superfornøyd med denne kosten. Tidligere har jeg brukt en kabuki kost til å legge blush. Derfor var det uvant for meg å gå over til en så ”liten” kost. Jeg er dog veldig fornøyd med resultatet denne kosten gir. Kosten er formet og klippet til for hånd. Dette er for å gi den beste formen for å legge en presis og fin blush. I tillegg er kosten veldig myk og fluffy noe jeg syns gjør det lett å fordele blushen jevnt på huden. Kosten er også godt egnet for å legge pudder og solpudder.

Etter å ha byttet ut kabuki kosten min med denne har jeg brukt kabuki kosten til å gå over all sminke etter at jeg er ferdig med å legge den. For å blende skikkelig og sørge for at all sminken er jevn og fin. Det syns jeg kabuki børsten fungerer utmerket til.

blush 2
Du finner Real Techniques Blush Brush her.