HAIR BUTTER FOR DRY HAIR

hair butter

For en stund siden gikk jeg tom for både hårkuren min fra O&M og balsamen min fra The Body Shop. Jeg kjøper O&M produktene mine i Larvik og siden jeg ikke skal hjem på en liten stund bestemte jeg meg for å prøve ut denne hårkuren fra The Body Shop enn så lenge. Balsamen jeg brukte er fra den samme serien, men jeg var ikke 100% fornøyd med den. Derfor prøver jeg heller ut hårkuren denne gangen. Serien heter Rainforest Moisture og er beregnet for tørt og skadet hår. Hårkuren forebygger floker og fungerer dyptpleiende på håret. Den har en mild og deilig duft som jeg liker veldig godt og når jeg skyller den ut føles håret mitt silkemykt.
Jeg liker den ikke like godt som O&M Seven Day Miracle Moisture Masque, men den er definitivt en god nummer to.

hair butter 2

Du finner hårkuren her.