FAVORITES FROM ORIGINAL MINERAL

o&m

Jeg var hos frisøren i går. Der klippet jeg og farget håret. Det er så utrolig deilig med litt forandring! I tillegg til å klippe tuppene skrådde frisøren lugg på meg og klippet håret mitt litt opp helt nederst. Jeg har et utrolig tykt og tungt hår, så det var deilig å få lettet litt på det. Håret mitt ble også noen hakk mørkere og jeg er helt vanvittig fornøyd (bilder kommer)! Etter noen timer i frisørstolen plukket jeg med meg noen produkter. Jeg har jo tidligere blogget om hvor mye jeg elsker Original Mineral sine produkter. Jeg plukket med meg sjampoen Original Detox og hårkuren Seven Day Miracle Moisture Masque. I tillegg hadde mamma kjøpt sjampoen Maintain the Mane til meg, så nå skal håret vaskes og kures!

Maintain the Mane – Sjampo
Denne serien er rik på antioksidanter og aminosyrer fra Banskia blomsten. Dette gjør at den renser, nærer og tilfører håret fuktighet, samtidig som den bevarer kunstige hårfarger. I tillegg inneholder balsamen oljer fra macadamiafrø og mandler som gjør håret silkemykt og reduserer floker.

Original Detox – Sjampo
Denne sjampoen går i dybden og renser håret fra all skitt og gamle stylingprodukter, men bevarer de naturlige oljene i hodebunnen. Den inneholder peppermynte som gir en forfriskende og nedkjølende effekt. Sjampoen dufter helt fantastisk og jeg får en umiddelbar følelse av at håret blir renset.

Seven Day Miracle Moisture Masque – Hårkur
Dette er, som jeg tidligere har nevnt, min absolutte favoritt hårkur! Den lukter helt fantastisk av vanilje, og håret mitt blir helt silkemykt etter bruk, særlig nå som de slitte tuppene mine er bort. Kuren inneholder oljer fra macadamiafrø og argan som motvirker krusete hår og tilfører håret massevis av fuktighet. Jeg bruker denne nesten hver eneste gang jeg vasker håret, men for en liten stund siden gikk jeg tom. Etter å ha skylt sjampoen ut av håret tar jeg denne fra rundt ørene og helt ut i tuppene. Jeg har den i håret i et par minutter, men det står på flasken at jo lenger man har den i dess dypere kurer den.